понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

персонал во училиштето

луѓето кои се грижат наставата да се одвива непречено...

Раководство и администрација

  • Марјанчо Јанкулов - Директор
  • Гордана Манева - Администрација и благајна
  • Марјанчо Јанкулов - Директор
  • Гордана Манева - Администрација и благајна

контакт

 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543