понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес

годишен план за јавни набавки за 2023 год.

информации Четврток, 23 Февруари 2023 19:59
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Врз основа на член 75 став1 од Законот за јавни набавки - Директорот на ООУ Димката Ангелов Габерот од Ваташа донесува годишен план за јавни набавки за 2023 година

одлуката е прикачено во електронска форма и може да се превземе подолу

Последен пат изменето на Четврток, 23 Февруари 2023 20:11
ДАГ-Ваташа

администратор на содржините на www.dagvatasa.edu.mk . ооу Димката Ангелов Габерот - Ваташа

 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543