понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес

ЗАВРШНА ПРЕСМЕТКА 2022 ГОД.

информации Четврток, 23 Февруари 2023 20:12
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ЗАВРШНА ПРЕСМЕТКА 2022 ГОД. НА ООУ Димката Ангелов Габерот - Ваташа

ООУ„Димката Ангелов-Габерот“, ул. „Страшо Пинџур“ бр. 186 с. Ваташа, Кавадарци.

Телефони за контакт: 

078/285-435,

076/285-053.

  • превземање во .pdf на годишната пресметка на линкот подолу
Последен пат изменето на Четврток, 23 Февруари 2023 21:01
ДАГ-Ваташа

администратор на содржините на www.dagvatasa.edu.mk . ооу Димката Ангелов Габерот - Ваташа

 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543