понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес

Прилози кон Годишна програма

информации Петок, 04 Ноември 2022 11:12
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Прилози кон Годишна програма на
OOУ„ДИМКАТА АНГЕЛОВ ГАБЕРОТ“
с. ВАТАША
За учебната 2022/2023 година

Последен пат изменето на Петок, 04 Ноември 2022 11:13
ДАГ-Ваташа

администратор на содржините на www.dagvatasa.edu.mk . ооу Димката Ангелов Габерот - Ваташа

 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543