понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес

барање за информации од јавен карактер

прашања и одговори на барања на информации од јавен карактер Понеделник, 27 Септември 2021 19:15
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

прашање поставено на дата 27,09,2021 год од Граѓанска иницијатива за образовни реформи ...

прашањето е доставено во електронска форма во пдф може да се превземе на линкот подолу

даден одговор на прашањето во електронска форма во пдф може да се превземе на линкот подолу

Прочитајте 101 times Последен пат изменето на Четврток, 23 Февруари 2023 19:33
ДАГ-Ваташа

администратор на содржините на www.dagvatasa.edu.mk . ооу Димката Ангелов Габерот - Ваташа

Повеќе во оваа категорија: барање за информации од јавен карактер »
 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543