понеделник - петок - 07:30 - 17:00 часот

јавни информации

во овој дел објавуваме информации од јавен интерес

барање за информации од јавен карактер

прашања и одговори на барања на информации од јавен карактер Понеделник, 14 Март 2022 19:47
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

прашање поставено на дата 17,03,2022 год од Здружение на Граѓани  Центар за граѓански комуникации во електронска форма во пдф може да се превземе на линкот подолу

даден одговор на прашањето во електронска форма во пдф може да се превземе на линкот подолу

Прочитајте 96 times Последен пат изменето на Четврток, 23 Февруари 2023 19:56
ДАГ-Ваташа

администратор на содржините на www.dagvatasa.edu.mk . ооу Димката Ангелов Габерот - Ваташа

 

Д.А.Габерот - Ваташа

Димката Ангелов - Габерот од Ваташа е основно осумгодишно училиште на подрачјето на општина Кавадарци во село Ваташа.

работно време

Училиштето е отворено за настава и контакт секој ден од понеделник до петок

од 07.30 до 17.30 часот

контакт

каде се наоѓаме

адреса
ул.Страшо Пинџур бр.186 - Ваташа
контакт телефони
043/416-543
043/416-543
Печати